POSVAĐALI SE PRED KAMERAMA: Voditelj dao sebi za pravo da komentariše Dajanin privatni život, ona mu ovako ODBRUSILA!

Autor:

Zabava

19.09.2019

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Velikić i Dajana Paunović su dobro poznati tandem! Njih dvoje su voditelji jutarnjeg programa "Svitanje", koje se emituje na televiziji "Pink", ali su i privatno dobri prijatelji.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Nemanja i Dajana...

Međutim, njihovo prijateljstvo na trenutak je umalo razrušilo Nemanjino komentarisanje Dajaninog privatnog života, u kome je naveo da, kako kaže, uprkos gradskim pričama, zna šta se zaista dešava sa Dajanom.

- Ona se žali stvarno, jako, jako često da nema sa kim SMS poruku da razmeni, a ovamo gradske priče svašta kažu... ne mogu ja da kažem, znam je jako dobro, znam njen privatni život - započeo je Nemanja, a onda ga je Dajana prekinula.

- Ne, ja moram da se ubacim, Nemanja jeste moj dobar prijatelj, ali moj privatni život do tančina niko ne zna. Svoju privatnosti i intimu čuvam za sebe, ali tako je celog mog života - dodala je ona pomalo uzrujano zbog njegovih komentara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading