Goca prodaje Šabanovu imovinu da vrati dugove!

Autor:

Zabava

26.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Šaulić susrela se sa velikim finansijskim problemima nakon Šabanove smrti. Naime, udovica Šabana Šaulića Gordana upala je u nevolju i uveliko razmišlja o prodaji neke od nekretnina koje će naslediti kako bi vratila pare dužnicima, ali i unapred uzete honorare za Šabanove nastupe.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Goca prodaje Šabanovu imovinu...

- Goca samo čeka da se završi ostavinska rasprava kako bi prodala neku od nekretnina koje se još uvek nalaze u vlasništvu Šabana Šaulića. Ona sada nije u mogućnosti da proda bilo šta budući da se imovina nije zakonski podelila, te da u trku oko nasledstva ulazi i Šabanov vanbračni sin Robert. Njemu takođe po zakonu pripada nužni deo, koji niko ne može da mu uzme. Tek kada se sve podeli, Goca će svoj deo moći da proda i da zakrpi dugove, koji su zaista veliki - kaže za naš list dobro obavešten izvor i dodaje:

Gordana je uzela novac za ugovorene tezge do 2021. godine i sada sve pare treba da vrati

 

- Gordana je uzela novac za ugovorene tezge do 2021. godine i sada sve pare treba da vrati. Pored toga, ona se zbog nekog biznisa sa deterdžentima zadužila blizu 300.000 evra, a taj posao je propao, pa i taj dug treba da vrati. Problem je što su ljudi počeli da je zovu i požuruju sa vraćanjem, a ona ne može trenutno da raspolaže ni novcem koji se nalazi na računu sve dok se ne završi ostavinska rasprava i dok ne bude poznato koji deo novca od ušteđenog njoj pripada. Kako dalje izvor navodi, Šaulićeva razmišlja o prodaji stana u kom trenutno žive sin Mihajlo i njegova devojka Danijela, koji se uveliko pripremaju na preseljenje u porodičnu vilu na Dedinju, čija je vrednost više od milion evra.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa nekim od članova porodice Šaulić, ali oni nisu bili dostupni za komentar.

- Porodica Šaulić se neće oglašavati tim povodom - rekli su nam je iz PR službe porodice Šaulić.

Podsećamo, Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara u Nemačkoj, kada se u auto u kome se nalazio zakucao pijani vozač. Folk legenda sahranjena je pet dana kasnije u Aleji zaslužnih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

26.03.2019 08:55

Valjda ce se nekako snaci sa tim silnim milionima evra!