Ceca i Joksimović uživali u vinu:"Nikad nije kasno" više neće biti samo emisija već i piće!

Autor:

Zabava

11.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mantra "Nikad nije kasno" do sada je bila najvećim delom u vezi sa emisijom Saše Žike Jakšića na televiziji Prva. Međutim, sada je vreme da pod istim nazivom, ali na vinskoj sceni, zablista specijalna kupaža sorta merlo, kaberne i prokupac.

RepublikaFoto: Promo foto
Nikad nije kasno...

Upravo tim povodom u hotelu "Majdan" održana je promocija vina Signature, koje je proisteklo iz zdravih vinograda, napravljeno od grožđa najvišeg kvaliteta. Na promociji ovog fantastičnog vina su uživale mnoge javne ličnosti, a između ostalih i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je vino degustirala sa Željkom Joksimovićem i njegovom suprugom Jovanom.

Milica Pavlović, Saša Matić i Snežana Đurišić nisu želeli da propuste promociju vina

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca uživala u vinu...

Nedaleko od njih sedeli su i Žika Jakšić, Milica Pavlović, Saša Matić, Snežana Đurišić, koji su takođe uživali u ovom novom kvalitetnom vinu.

- S obzirom na to da je vino značajan deo naše kulture i jedan od najkompleksnijih prirodnih proizvoda, posebno smo obratili pažnju na evoluciju mirisa, stabilnost boje i harmoniju ukusa. Selekcijom odnosa određenih sorti došli smo do jedinstvene formule u kojoj ćete osetiti snagu kabernea, toplinu merloa i svežinu prokupca. Naši potpisi na etiketi ne znače samo garanciju kvaliteta i želju da vam se ovo vino dopadne već i to da smo ovo vino od vinograda do flaširanja tretirali sa najvećom pažnjom i ljubavlju - rekao je etnolog Andrija Jakšić. Inače, vinska publika imaće priliku da uživa u posebnoj recepturi koju je upravo Andrija Jakšić u saradnji sa doktorom enologije Markom Malinćaninom pripremio, a posebnost recepture, osim ekspertize, dodaje emotivna komponenta - ovo vino simbolično predstavlja vezu između oca i sina i pomiruje generacijski jaz. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading