Ana i Darko se još ne razvode: Među njima nastao ogroman problem!

Autor: Story.rs

Zabava

06.03.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević i Darko Lazić još se nisu razveli, a nakon problema oko podele stana sada imaju novi i to mnogo ozbiljniji.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Imaju problem zbog starateljstva nad ćerkicom Lorenom... Ana i Darko

Kako je Lazić objasnio razlog zbog kog i dalje nisu potpisali papire za razvod jesu nesuglasice oko podele starateljstva nad ćerkicom Lorenom:

- Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan - rekao je Darko Lazić.

Foto: instagram.com/gagicmarina
Marina razume razloge zbog kojih se još nije razveo...

Pevač je otkrio i kako je na činjenicu da i dalje nije razveden reagovala njegova izabranica Marina Gagić s kojom će uskoro dobiti sina Aleksandra:

- Ne reaguje, jer je samo pitanje dana kada će se sve završiti. Svesna je mesta koje joj pripada u mom srcu.

Budući da ga je Ana Sević povremeno oputuživala da baš i nije bio suprug za primer, Lazić je otkrio i koje greške iz prošlosti ne bi voleo da ponovi:

- Trudiću se da ne ponovim apsolutno nijednu grešku. Ne kažem da sam bio bahat i bezobrazan suprug, ali vodio sam drugačiji život. Sada mi je potreban mir, pa ću se u braku sa Marinom potruditi da sve bude i ostane savršeno. Moram da priznam kako nisam očekivao da ću tako brzo uspeti ponovo da se zaljubim. Marina me je osvojila dobrotom, harizmom i pitomim crnim očima. Osećam se posebno kada me ona pogleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading