Karleušin kolega ispljuvao Vranješa: To je bruka za muški rod!

Autor:

Zabava

26.01.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji je pokrenuo fudbaler Ognjen Vranješ objavivši fotografije na kojima je pop diva Jelena Karleuša naga, se i dalje ne stišava, a brojni muzičari stali su u odbranu svoje koleginice. I dok Karleušine kolege iz "Zvezda Granda" nisu želele da komentarišu ovu aferu, jedini koji je imao šta da kaže jeste rok pevač Đorđe David koji je najstrožije osudio potez Ognjena Vranješa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Objasnio... Đorđe David

David je, naime, šokiran gnusnim potezom fudbalera, pa je odlučio da njegov gest osudi:

- Ja samo želim da kažem jednu stvar, tehnologija i novac umeju jako da pokvare ljude. Najstrašnija stvar koja muškarca može da zadesi je da ispadne loš, da ispadne ne-muškarac, čovek bez kodeksa, čovek bez srama, bez stida, bez karaktera - istakao je Đorđe.

Foto: youtube.com/ Zvezde Granda
Stao u njenu odbranu...Jelena Karleuš i Đorđe David

On je istakao i zbog čega je dodatno loše to što je Vranješ uradio:

- Žene su viša bića, žene donose svet. Žesnki rod mora da ima poštovanje od strane muškog roda, ali onako do koske. Onaj koji to nije shvatio, a ima dva jajeta kokošja među nogama i kobaju, i misli da zbog toga što zarađuju mesečno, 100, 500 i milion nečega imaju pravo da budu iznad, su niža bića i ljudi koji brukaju muški rod - rekao je Đorđe David u emisiji "Exkluziv".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Siniša

27.01.2019 08:53

Kolega ne treba da podržava neverstvo u braku.

Odgovori 11 0
Evelyn Krimova

27.01.2019 22:42

Vazno da je ona ponos i dika, jedne udate zene i majke! Ne razumem sta ko nju treba da brani!!??Sta je ko radio neka sa sam vadi iz toga.