Agonija se nastavlja: Darko Lazić mora na transplantaciju bubrega?!

Autor:

Zabava

03.01.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić proživljava novu agoniju.

RepublikaFoto: e-stock
Darko Lazić...

Taman što se stabilizovalo stanje s nogom i nervima koji su bili prekinuti, zbog čega nije mogao da se kreće, pojavili su se novi problemi. Naime, zvezdi "Granda" navodno je potrebna transplantacija jednog bubrega.

- Darko još ne zna da ima ozbiljan problem s bubrezima i da će mu po svemu sudeći biti potrebna transplantacija. Rekli su mu da mu je jedan otkazao, ali ne i da mu je potreban novi organ. Neko vreme će moći normalno da živi i funkcioniše sa trenutnim zdravstvenim stanjem, ali biće problem ako ovaj zdrav bubreg u potpunosti ne obavlja funkciju. Usled teškog udesa, njegovi organi su znatno oslabili i mora da prima jake terapije koje mnogo utiču na rad bubrega koji su ionako slabi - kaže naš izvor blizak pevaču.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.gacic
Darko...

Prema njegovim rečima, Lazićevi roditelji Milan i Branka su veoma zabrinuti zbog loših vesti i već se raspituju da li postoji mogućnost da oni budu donatori organa.

- Darkovi otac i majka bi dali život za svoju decu. Ovo im je najteži period u životu. Na sve načine pokušavaju da pomognu Darku i lekarima su rekli da su spremni da sve učine za naslednika. Ukoliko zaista bilo potrebe da se radi transplantacija, a oni budu kompatibilni davaoci, za sina će dati bubreg. Porazgovarali su s eminentnim stručnjacima i posavetovali se šta bi i kako bilo najbolje u ovoj situaciji - tvrdi naš izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Darko i Marina...

On kaže i da je njegova verenica Marina non-stop uz njega.

- Marina mu je najvažnija podrška. Bukvalno se ne odvaja od njega. Iako je trudna, njoj su Darkovi život i zdravlje na prvom mestu. I ona se raspituje šta bi i kako bilo najbolje za njega da se oporavi. Toliko se moli za njega da je uverena da će ga bog pogledati i da neće doći do transplantacije. Svi su veoma zabrinuti i sada im je najvažnije da Darkov organizam ojača jer ako bude trebala operacija, to bi moglo da bude opasno. Inače, na transplantaciju bubrega trenutno u Srbiji čeka 750 pacijenata - završava naš sagovornik.

Podsetimo, Darko Lazić je doživeo saobraćajnu nesreću 23. oktobra prošle godine, zbog čega je mesec i po dana proveo u KBC Zemun, nakon čega je prebačen u banju Selters.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading