Ruski propagandista pretio nuklearnim oružjem

Autor: Republika

Vesti

23.03.2022

19:00

Agresija Rusije na Ukrajinu je već mesec i po dana glavna tema u svetu.

Ruski propagandista pretio nuklearnim oružjem

Ilustracija: Pixabay, Tanjug/AP

Komentari (9)

Loading
vlada

23.03.2022 19:45

@Biljana Ukrajina Obradovic..Samozvana analiticarka,ocigledno slabo razume reci Ruskih Vodja..Varsava moze biti zbrisana za 30 sekundi nuklearnim glavama..Ruska armija je pokazala odredjene slabosti,nama potpuno neshvatljive,ali ta Ruska armija nastoji da koliko moze postedi civilno stanovnistvo..Da se ponasa kao Nato Zlikovci,kojima nista nije sveto,mnogi ukrajinski gradovi bi bili unisteni..

Ja

24.03.2022 10:23

@vlada - Kazi mi koji Ukrajinski grad nije unisten? Rusija je pokazala pravo lice, a to je da je daleko od vojne super sile, ali ima nuklearno oruzje da moze da preti, inace u konvencionalnom su gola kesa, ona tregerasica!!!!

Zlatomir

24.03.2022 13:19

@Ja - Koji grad nije uništen? Nijedan nije uništen osim delimično Mariupolja jer ga je 15000 Azovaca (iz zapadne Ukrajine) pretvorilo u svoju tvrdjavu ali ni u njemu nije poginulo mnogo civila. Još manje štete bi bilo da ovi ne koriste stambene zgrade za živi štit. Rusija nema interes da razara jer je na istoku i jugu prorusko stanovništvo koje ona želi da integriše, vaše tvrdnje da Rusija namerno razara su potpuno glupe, kad to čujem, mene je sramota vaše sramote. Drugo, da Rusija hoče da istrebi ljude i sravni gradove, uradila bi to za par sati bez i jednog vojnika na tlu Ukrajine, sa par desetina miliona žrtava :D Takodje konvencionalno, mogla je do sad da stigne na poljsku granicu uz jedno milion poginulih civila. Ovako natežete broj civilnih žrtava na par hiljada i to proglašavate neselektivnim i namernim, pa vi ne znate šta pričate :D

XXX

23.03.2022 21:13

Vi koje plaća zapad treba da shvatite jedno. Rusija ne okupira Ukrajinu već uništava nacističke bande i oružje, a posebno biološko. Da su hteli da okupiraju Ukrajinu, završili za par dana uz velike žrtve.

OBLAK

24.03.2022 00:07

Jede TE VARSAVA ,A ! ALI I MOSKVA NECE OSTATI CITAVA ! DA ZNAS !

Cardak

24.03.2022 09:12

Vi sto analizirate,citaju ci vas vidimo koliko ste nadmeno glupi!TEPIH BOMBARDOVANJE (katolickih i drugih zemalja gde nema mnogo rusa)I SELEKTIVNO nije isti napredak.Selektivno analiticarko JEDNA BOMBA JEDAN OBJEKAT!A TEPIH POREDJAS BOMBARDERE I LOVCE I ZA 1 MINUT GOTOVO!Ucite ,i samo ucite!

Ja

24.03.2022 10:19

Nemojte nemce dirati, nece se ovaj put srecno po vas zavrsiti, prosli put ste imali srece!!!

Solo

24.03.2022 10:38

Rusi nezure nego rade takticki km po km,,,dok Ameri i Zapad udaraju blickrig napad. Da su Rusi upotrebili mocne Avione to bi bilo brza okupacija ali eksperimentisu sa novim oruzijem i zato se svi ratovi izmisljaju zbog toga..NATO zna da ako ih napadne dobice zestoko po nosu a prvi bi bili sravnjeni Poljaci,i male Balticke zemlje koje su i najglasnije protiv Rusa, ostali bi gledali u cudu i razmislili dobro kako ce da se ponasaju..Rakete danas stignu na najudaljenije tacke Evrope i Amerike za par minuta sa mora ili sa kopna. Hrvatima je poslata opomena da se neistrcavaju i to je stara 6-tona tehnologija Drona mozes da zamislis "Kindza" 10 maha brzinom kao svetleci bog leti po raznim delovima zemalja i unistava gradove ..Hmm..Ko ce biti prvi od Zapadnih zemalja da rizikuje svoj grad kao zamorce za ljute Ruse...Hmm a da nepominjem hidro Atomske koje su jos gore a nazalost ima jos i gorih za totalno unistenje zemlje koju Rusi imaju u rukavu..Bice veoma bolno za neke ....