General Perišić: Legija prevazišao Arkana u zločinima protiv svog naroda, ali ne i u bogaćenju

Autor:

Vesti

13.08.2019

09:00

Zoran Đinđić ubijen je 12. marta 2003, a ja sam uhapšen godinu dana ranije 14. marta 2002. Mojim hapšenjem eliminisan sam iz vlade Zorana Đinđića kao potpredsednik, član Saveta za nacionalnu bezbednost, predsednik odbora za odbranu i bezbednost u Skupštini SRJ, dok je 12. marta Zoran eliminisan iz života kao predsednik Vlade Srbije, i to nešto govori, zar ne? Mene su uhapsili pripadnici bezbednosti VJ, na čijem je čelu bio čovek koji sarađuje sa "Crvenim beretkama", a Đinđića su likvidirali pripadnici "Crvenih beretki", ističe general Momčilo Perišić u razgovoru za Srpski telegraf.

General Perišić: Legija prevazišao Arkana u zločinima protiv svog naroda, ali ne i u bogaćenju

www.profimedia.rs/ST/N. MANDIĆ

Komentari (5)

Loading
Veterani JSO

13.08.2019 18:07

Да би се од греха опрао, да би скинуо са себе љагу издаје, одговорности и кукавичлука пљује у оне који су исправљали оно што је он требао а није радио. Правни тим Ветерана ЈСО ће поднети тужбу против Момчила Перишића због клевете која се односи на његову тврдњу да смо били "експлататори ратног плена" и да смо чинили злочине над сопстевним народом.

Marko

13.08.2019 18:56

Kada izdajnik i spijun nesto kaze kako to jako zvuci u pm. Ajde ti si svoje pokazao, sakri se u misiju rupu, kako te nije sramota. Ti general? Takvi su u partizanima zavrsavali po kratkom postupku, mrak pojede jednostavno. Ziv si i uzivaj u svojoj generalskoj pemziji . Na mnogaja ljeta a sa savesti ne znam kako ces.

Slobodan gradjanin

14.08.2019 05:11

Perisicu ti nemas pravo da bilo kome kazes bilo šta jer si ti izdajnik. Koji zločin je legija pocinio. Pa ti si pocinio najveći zločin izdaje zemlje. Za takve je jedino vešanje dobra.

Realno

14.08.2019 07:39

Malo istine, a mnogo precutanih cinjenica. Kakav general, takav i ishod u ratu. Izdajnik koji je prodavao informacije stranim sluzbama. Sada selektivno prica i zaboravlja na svoju izdaju i na spregu Djindjica i mafije, na korupciju ...Zna da se Arkan obogatio, a ne zna kako se Djindjic obigatio i stekao ogromnu imovinu za samo nekoliko godina u vlasti...

Srbin

14.08.2019 08:30

Sram da te bude ogovaras Arkana i lazes a ovamo si skako i igrao na njegovoj svadbi. Uvek si bio govno i ostao govno.