ODBRUSIO LICEMERIMA! Vučić: Nebojšu do juče zvali slina, a sad im najbolji, nadaju se uradiće nešto protiv mene!

Autor:

Vesti

23.03.2021

05:30

Pikiranje Nebojše Stefanovića kao "ozbiljnog igrača" deo je taktike dela opozicije koja veruje da će tako srušiti Aleksandra Vučića sa vlasti.

ODBRUSIO LICEMERIMA! Vučić: Nebojšu do juče zvali slina, a sad im najbolji, nadaju se uradiće nešto protiv mene!

Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Komentari (6)

Loading
Zoki63

23.03.2021 08:02

Dali je fotelja ministra odbrane nagrada za sve sto je uradio Stefanovic za vreme ministra policije? Gde je njegova odgovornost ?

lak

23.03.2021 08:48

Vucic i Stefanovic su dobri prijatelji a oni koji zele raskol u SNS dzabe se nadaju.

Sara

23.03.2021 08:57

Moze samo da se trudi, protiv predsednika ne mogu ni pametniji.

Tina

23.03.2021 09:48

Ovo je samo dokaz da oni nikog ne cene, vec su im samo "bitni" oni koji se u datoj situaciji nadju "kornisnim"

star

23.03.2021 09:53

Nazovi lideri opozicije se sada za slamku hvataju, da na neki način smanje ogromnu podršku i poverenje naroda Srbije prema Vučiću, jer koliko je očigledno da je narod uz Vučića, svi će izgubiti imalo nade na neki uspeh na sledećim izborima.

Solo

23.03.2021 13:02

Meni Vucic izgleda ko malo dete koje se konstantno retorikom oslobadja nekoga i necega koje on sam zna jer nekiput neimenuje nekoga koje sta rekao i gde je to rekao. On se osvrce suvise na rekla-kazala toliko da mu je to sastavni deo presednistva sto je zalosno kad se zna sta presednik radi i na koja pitanja vazna za nasu zemlju mora da odgovori ali ne na gluposti ljudi koji to izrecituju i glupi novinari koji tome pridaju znacenju.Mi smo izgubili kompas sa Moralom i Postenjem. Novinari ovog imena bi trebalo vise da kritikuju Sudstvo i Policiju i imenuju ljude koji rade iza senke na slucajevima godinama bez Moralnog i Postenog resenja za narod. Takodje kumovske,rodjacke i poslovno kriminalne veze su postale sastavni deo Sudstva,Policije i nasih vajnih neobrazovanih Politicara koji samo gledaju da se udome i da pocnu da kraduckaju .Objavljivanjem i izlozenjem takvih licnosti sa argumentom i dokazima mi imamo sanse da insistiramo i promenimo zakon a ne da pricamo o tome svaki dan a situacija je ista kao i pre 50 godina. Sve ovo sto vi objavljujete deluje negativno na psihu naseg naroda koji trazi resenje za sve to a resenje nazalost koje jos uvek lezi u prasnjavoj fijoci stola. Bez hrabrosti,pravicnosti i odlucnosti nema nam napredka kao narodu i to ce moralno skupo da nas kosta u godinama koje dolaze i manipulacijama koje nikad neprestaju da se pojavljuju.