NOGO SPREMA HAOS ISPRED SKUPŠTINE!

Autor: blic

Vesti

25.07.2020

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni poslanik i nekadašnji član Dveri Srđan Nogo, ne odustaje od protesta pred Domom Narodne skupštine od 7. jula, a večeras je sve šokirao pucanjem na parlament iz puške za pejnt-bol!

RepublikaFoto: youtube.com
Nogo večeras ispred Skupštine

- Pucanje je efikasno. Ceo grad treba da bude pejnt-bol arena. Kad oni nemaju stida i srama, jurićemo ih, obojićemo ih - rekao je Nogo.

Međutim, ovaj ekstremni desničar se nije tu zaustavio. Pozvao je na nova okupljanja ispred Narodne skupštine u Beogradu 27. ili 28. jula, ali i na izazivanje nereda. Da njegovim ludostima nema kraja govori i činjenica da je pozvao da se kupe puške za pejnt-bol, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta!

Kako kaže, večeras je ispred Skupštine već počeo sa uvežbavanjem.

Kako navodi, on je već poručio pejnt-bol puške koje mogu da dobace 200-300 metara iz kojih će da se puca, te i da treba pozvati sve simpatizere da se pridruže, tačnije da ih "gađaju i umažu dugunim bojama jer su ionako svi za gej paradu".

Nogo je potom nastavio da šokira rekavši da ako dune neki vetar kada budu ispaljivali rakete za vatromet, ako ne budu lepo centrirane i slučajno puknu negde, pa zapale nekom sako jer "šta da se radi".

- Pejntbol puškom treba da obojimo izdajnike. Da ih umažemo svim bojama. Recimo Marijana Rističevića. Ako mu upropastimo sako šta da radimo. A i šta će Marijanu Rističeviću sako. Možemo i balone da napunimo bojom. Samo da ne bude ništa što zaista može nekoga da povredi. Možemo i do predsedništva da odemo - rekao je Nogo za portal "Srbin.info".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading