Hoće na čelo javnog servisa: VLADA PALIKUĆA KANDIDAT ZA DIREKTORA RTS

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

24.09.2020

10:54

Dugogodišnji novinar i poznato TV lice Radio televizije Srbije, Vladimir Palikuća, predao je kandidaturu na konkursu za izbor generalnog direktora Javnog medijskog servisa Srbije.

Hoće na čelo javnog servisa: VLADA PALIKUĆA KANDIDAT ZA DIREKTORA RTS

youtube.com/Beogradska hronika Jutarnji program

Komentari (8)

Loading
Nenad

24.09.2020 11:27

Vladimir Palikuća je simbol RTS-a!! Napred, Vlado, moj najdraži kolego!!!

Konacno neka dobra vest

24.09.2020 21:34

@Nenad - Bravo za komentar!

Ratomir

24.09.2020 12:00

Veliki profesionalac, odličan novinar. Pravi čovek za ovu funkciju.

Profesor Cerić nekadašnji novi

24.09.2020 13:18

Vladimir Palikuća je izuzetan novinar, rodjeni Beogradjanin, poliglota, veliki čovek, prijatelj nad prijateljima. Veliki profesionalac, najbolji od najboljih, autoritet medju svim novinarima na RTS-u. Precizan, pedantan, čovek koji je ceo svoj život posvetio RTS-u. Prema kolegama je strog, ali pravedan - greške ne oprašta. Iskreno se nadam da će biti izabran za generalnog direktora RTS-a i vratiti poverenje svih gradjana Srbije u tu medijsku kuću.

Vesna

24.09.2020 13:59

Izuzetan novinar.Pravi kandidat ,podržavam Gosp Vladu . Dugogodišnja karijera i iskustvo . Sve pohvale .

Dragan

24.09.2020 15:18

Odličan izbor! Palikuća je profesionalac uvek bio i biće!!! Konačno kandidat koji zaslužuje pažnju, samo napred! Vlado, uz tebe smo!!! Tvoja redakcija Informativnog programa RTS-a

Dragan Nedeljković

24.09.2020 20:07

Ljudi, konačno imamo "velikog" čoveka kao kandidata za generalnog direktora RTS-a. Siguran sam da gospodin Palikuća ima jednoglasnu podršku svih novinarskih i profesionalnih udruženja, naše dijaspore i javnosti. Ako je neko obrazovan i poseduje stručnost da vodi svoju matičnu kuću u pravom pravcu onda je to gospodin Vladimir Palikuća. Kao diplomirani pravnik Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i novinar sa višedecenijskom karijerom u RTS-u uveren sam da bi gospodin Palikuća postavio RTS "rame uz rame" sa BBC-om. Gospodin Vladimir Palikuća je poznat kao profesionalan novinar, poštovan među kolegama i BEZ IJEDNE MRLJE U KARIJERI. U novoj kandidaturi gospodina Palikuće pribavljeni su svi neophodni dokazi o ispunjenosti uslova za izbor čime su otklonjeni formalni nedostaci zbog kojih je u prethodnom krugu izbora Palikućina kandidatura bila odbačena. Citiraću profesora Cerića: "Vladimir Palikuća je izuzetan novinar, rodjeni Beogradjanin, poliglota, veliki čovek, prijatelj nad prijateljima. Veliki profesionalac, najbolji od najboljih, autoritet medju svim novinarima u RTS-u. Precizan, pedantan, čovek koji je ceo svoj život posvetio RTS-u. Prema kolegama je strog, ali pravedan - greške ne oprašta. Iskreno se nadam da će biti izabran za generalnog direktora RTS-a i vratiti poverenje svih gradjana Srbije u tu medijsku kuću." Najkraće rečeno - Vladimir Palikuća je ikona srpskog novinarstva i simbol RTS-a!!

Goca

24.09.2020 21:48

Pravi covek na pravom mestu. Predan poslu, pametan, odgovoran, kulturan, recit, odlucan, veliki profesionalac i gospodin. Ako ima pravde i nije namesteno, on je pravi izbor za tu funkciju. To je jasno svakom.