Poklanjamo dodatak Penzioner: Pare stižu - puna isplata penzija, plus dodatak

Autor:

Vesti

07.04.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak Penzioner koji je posvećen našim najstarijim sugrađanima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Penzije u punom iznosu stižu u punom iznosu

Kako je ranije najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, penzioneri će novac dobiti odjednom, a ne iz dva dela kako je ranije bila praksa. Zbog epidemije koronavirusa u Srbiji, na celokupni iznos penzije biće dodato i 4 hiljade dinara kao pomoć starijima koji su i najugroženija grupa od ovog opakog virusa.

U foto priči koju smo vam pripremili išli smo zajedno sa penzionerima u nabavku. Pogledajte kako izgleda kupovina u cik zore.

Koronavirus naročito je opasan po stariju populaciju, a u našem dodatku možete da pročitate detaljno objašnjenje o tome zašto COVID-19 izaziva najviše smrtnosti baš kod ove grupe ljudi.

Glumačka legenda Rade Šerbedžija otkriva kako živi u izolaciji koje ga to stvari najviše raduju iako je zatvoren u kući.

Dramski pisac Dušan Kovačević (72) govorio je o svemu što se dešava oko nas. Bogat životnim i umetničkim iskustvom istakao je da živimo u "vremenu apsurda".

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete pronaću u dodatku Penzioner, koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Penzioner za 8. april 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading