(VIDEO) Dve penzionerke u Lasti napravile ŠOU! Bolje bilo nego u kafani, a OVAJ narodnjak se orio prevozom

Autor:

Vesti

19.07.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve starije gospođe održale su pravi mini-koncert u Lastinom autobusu kada su zapevale "na uvce" putnicima. Da vožnja autobusom ume da bude zabavna i vesela, pokazale su ove dve bake koje su rešile da uživaju u životu!

RepublikaFoto: printscreen/ Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Vesele putnice udarile brigu na veselje

One su na putu do kuće nasmejane zapevale pesmu "Uzmi sve što ti život pruža", Predraga Živkovića Tozovca i sudeći po snimku uživale u "nastupu".

Ispod snimka koji je objavljen na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" komentar je napisao i jedan od putnika koji je prisustvovao ovoj "privatnom veselju". 

 

 

- Ove babe su iz Obrenovca ili okoline Obrenovca, a vozilo je Lastino, vozili smo se sa njima i uživo veoma lepo za uši s obzirom koliko godina imaju - napisao je putnik. 

U komentarima su se nizale poruke "svaka čast, tako treba da se živi", "samo neka je veselo", "bolje da pevaju, nego da su namrgođene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading