NOVAKU ŽELI PENZIJU: Ove REČI Šapovalova ODJEKUJU Londonom!

Autor:

Sport

09.07.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Kanađanin posle eliminacije u polufinalu Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denis Šapovalov

Kanađanin Denis Šapovalov poražen je sa 3:0 od Novaka Đokovića, čime je ostao bez finala Vimbldona, a u izjavi za medije otkrio je da je Nole došao u svlačionicu da ga teši.

Takođe, kanadski igrač je dodao da bi voleo da ga Srbin "mentoriše", a to bi ujedno značilo da bi Đoković morao da se penzioniše.

Prišao mi je u svlačionici. Rekao mi je da zna koliko mi je teško u ovom trenutku, ali da će sve doći na svoje mesto. Nije morao to da uradi, bilo je to jako lepo od njega. On ne dobija dovoljno pohvala - počeo je Šapovalov, pa se detaljnije posvetio toku meča:

- Imao sam šansu u svakom setu. Moglo je da bude drugačije, ali sve ovo je proces učenja, pa se nadam da ću moći da ovo iskustvo iskoristim u budućnosti. Osećao sam da sam bolji u pojedinim delovima meča, da mogu da prođem u finale i to je razlog zašto me poraz toliko boli. Međutim, istovremeno me sve to tera da želim još više. Novak je prvi teniser sveta i ima razlog zašto je tu. Koristio je iskustvo, imao je i malo sreće...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole ga pobedio, Kanađanin mu odao priznanje

Za kraj, Šapovalov je upitan o Novakovom mentorstvu.

Voleo bih da mi Novak bude mentor. To bi značilo i da onda prestane da igra - zaključio je Kanađanin.

Podsećanja radi, Novak će se za svoj 20. Grend slem u karijeri boriti u nedelju protiv Italijana Matea Beretinija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading