ĐOKOVIĆ ZAPUŠIO USTA BRITANCIMA: Džentlmenski POTEZ Noleta posle prolaza u finale Vimbldona!

Autor:

Sport

09.07.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski as nakon novog velikog trijumfa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji na svetu - Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Denisa Šapovalova u polufinalu Vimbldona, a posle meča na Centralnom terenu Srbin je imao interesantno obraćanje medijima i publici.

Naime, navijači su u velikoj većini podržavali Kanađanina tokom polufinala, a Srpski teniser im je "uzvratio" na džentlmenski način, pozvavši ih još jednom da aplaudiraju rivalu.

- Mislim da rezultat ne odražava tok meča. On je servirao za prvi set, bio je bolji u dobrom delu drugog seta, pa bih voleo da mu svi još jednom aplaudirate - počeo je Nole, čime je "odgovorio" londonskoj publici na svesrdnu podršku koju su pružali Kanađaninu.

Srbin je još jednom istakao koliko mu znači Grend slem u prestonici Engleske.

- Ponoviću, ovo je moj poseban turnir, omiljeni teren gde nema povlačenja. Oduvek sam sanjao da ću osvajati ovaj turnir, a san se nastavlja.

Đoković se plasirao u 30. polufinale na slemovima, sedmo na Vimbldonu.

- Naročito u ovoj fazi karijere, slemovi su mi sve. To su četiri najvažnija takmičenja u našem sportu, a srce mi ispunjava činjenica da ispisujem istoriju iz dana u dan. Sa druge strane, važan je fokus na svaki sledeći meč, pa neću da mislim o novom finalu. Izvinite, previše sam odužio - kroz smeh je poručio prvi reket sveta.

Podsetimo, Đoković će se za pehar na Vimbldonu boriti sa Italijanom Mateom Beretinijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stojan

10.07.2021 14:05

Glupi Englezi! Ne shvataju kad ih neko inteligentno zajebava!

Duško

10.07.2021 15:23

Nemožeš odustajati Novače ! Ti si jedino mesto,jedina srpska ličnost kojoj i najveći srbomrzitelji moraju da se klanjaju, kao pred Oltarom.