(FOTO) UŽASNE VESTI: Stefanos Cicipas DOŽIVEO TRAGEDIJU!

Autor:

Sport

14.06.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas je saznao tragične vesti pred finalni meč Rolan Garosa sa Novakom Đokovićem!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

Cicipas je pet minuta pred najvažniji meč u životu saznao da mu je preminula baba, majka njegovog oca!

Cicipas je vodio 2:0 protiv Đokovića u finalu Rolan Garosa, ali je izgubio 3:2 od najboljeg tenisera sveta i ostao bez prve Gren slem titule.

Grk je posle meča otkrio objavom na Instagramu da je imao smrtni slučaj u porodici i da je sve o tome saznao pred sam početak meča.

Ono što je sigurno je da mu je bilo izuzetno teško, pa smo videli kako je posle poraza dugo plakao, a lice je prekrio peškirom!

Na ovaj način se i rađaju veliki šampioni, a ono što je sigurno je da je pred ovim momkom još mnogo Gren slem finala!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pera

14.06.2021 10:25

Cicipasu preminula baba i zato je izgubio meč protiv Novaka! Toliko je bio u žalosti da je od tuge deklasirao Novaka u prva dva seta. A kada je Nole počeo da igra svoju igru Cicipas se odjednom setio da mu je baba umrla pa je izgubio meč i na kraju zaplakao. Nisam video da je plakao za babom dok je dobijao ali se ražalostio kada je izgubio. Sve su to priče za malu decu. Sa Noletovim se ugledom ne treba da trguje!

Miroljub

14.06.2021 12:50

Ko je bio toliko pametan da mu pred najvazniji mec u karijeri saopsti da mu je umrla baba.Zar tu vest nisu mogli da mu saopste posle meca!