DRAMA PRED AUSTRALIJAN OPEN: Teniseru UGROŽEN život zbog KORONE!

Autor:

Sport

14.01.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bernard Tomić i Novak Đoković

Australijski teniser Bernard Tomić trijumfom od 2:1 nad sunarodnikom Džonom Patrikom Smitom obezbedio je plasman na Australijan open, a posle meča trećeg kola kvalifikacija imao je buran razgovor sa novinarima.

Australijanca je iznerviralo pitanje predstavnika "sedme sile" oko motivacije za predstojeće Otvoreno prvenstvo Australije.

U Dohi sam, rizikujem svoj život dolaskom ovde, svoje zdravlje, kovid mi je za vratom, mnogo je bolesnih i mnogo toga može da krene po zlu. Dakle, rizikujem život, igram i takmičim se. Naravno da želim da budem u Melburnu. U suprotnom, okačio bih reket o klin. Ne moram da igram tenis, imam dovoljno novca, što me onda i pitate tako nešto? Ne postavljajte mi takva pitanja - izjavio je Tomić i nastavio u dahu:

Vi ste ti koji pišu loše stvari o meni. Kvalifikovaio sam se za slem, o čemu bi drugom trebalo da pišete? Momci, mislim da niste bili fer prema meni u poslednjih pet godina ili celu deceniju. Možete da napišete šta hoćete, ali to neće moći da zaobiđe činjenicu da sam se kvalifikovao za slem. Ako ste moji navijači i volite me, pišite lepo - zaključio je 28-godišnjak, trenutno 228. igrač planete.

Podsećanja radi, start Australijan opena zakazan je za 8. februar, a titulu brani Novak Đoković.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading