Viktor Troicki najavio kraj karijere!

Autor:

Sport

03.05.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom ove godine, Viktor Troicki je u tandemu sa Novakom Đokovićem ostvario istorijsku pobedu za Srbiju, kojom je naš nacionalni tim osvojio prvi ATP kup. Sve je počelo idealno, ali ubrzo je sezona prekinuta do daljnjeg i veliko je pitanje da li će se nastavljati do kraja ove godine.

RepublikaFoto: Tanjug
Novak Đoković i Viktor Troicki

Naš iskusni teniser zbog toga ozbiljno razmišlja da li će uopšte i nastaviti karijeru.

- Nemam malo godina, imam 34, i polako već gledam šta mi je činiti u budućnosti. Sve zavisi od toga koliko će ovo da traje, ali tenis mi trenutno nije najvažnija stvar - rekao je Viktor Troicki u intervjuu za "Kurir" i dodao:

- Ako se ranije završi ova pandemija, pokušaću da se vratim na teren - istakao je 184. reket sveta.

- Svestan sam da nisam više toliko mlad i sigurno ću morati dobro da se oznojim na treninzima da bih se vratio u formu, ali prvo da vidimo kako će razvijati situacija posle korone. Da budem iskren, jedva čekam da se svi vratimo normalnom životu - zaključio je Srbin koji je najbolji plasman u karijeri imao 2011. godine, kada je bio 12. na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading