Sjajan početak Memorijala Zvonko Vujin

Autor:

Sport

17.07.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zrenjanin je danas bio prestonica boksa u Srbiji.

RepublikaFoto: Aleksa Simić BSS
Memorijalni turnir "Zvonimir Zvonko Vujin"

Uz učešće čak šest zemalja, sa preko 60 učesnika uspešno su završene kvalifikacije na Prvom Memorijalnom turniru Zvonko Vujin. Sutra je na redu novi spektakl, od 18.00 na programu su finalni mečevi, koje će uživo prenositi kanal Arena fight.

Evropski grad sporta za 2021. još jednom se pokazao kao sjajan domaćin međunarodnih takmičenja. Videli smo puno odličnih mečeva u mladim uzrasnim kategorijama, koji su pokazali da boks regiona veoma napreduje. Kristalna dvorana sutra će ugostiti najbolje mlade iz regiona, a organizatori pozivaju gledaoce da napune Kristalnu dvoranu i uživaju u olimpijskom boksu. A meč večeri biće između seniorki Aleksandre Saške Rapaić (BK Petrovgrad) i Nikoline Gajić (BK Partizan).

Foto: Aleksa Simić BSS
Memorijalni turnir "Zvonimir Zvonko Vujin"

Sutra u Zrenjanin stižu i legende jugoslovenskog boksa Tadija Kačar, Milivoje Labudović i Mirko Puzović, da budu deo žirija i proglase najuspešnije na turniru, koji je finansijski podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Finale će gledati gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport, predsednik BSS Nenad Borovčanin i mnogi drugi. Na početku finalnih mečeva biće intonirana himna Srbije a još jednom ćemo se podsetiti legende Zvonka Vujina, pred predstavnicima njegove porodice. Legenda tako nastavlja da živi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading