DAO JE OBEĆANJE: Krupne reči Miomira Kecmanovića pred odlazak u Tokio

Autor: Tanjug

Sport

17.07.2021

22:39

Deo teniske reprezentacije Srbije, koji čine selektor muške reprezentacije Viktor Troicki i Miomir Kecmanović, večeras je otputovao u Tokio.

Starsport
Miomir Kecmanović

Drugi deo tima koji čine Novak Ðoković, Nina Stojanović, Ivana Jorović i Aleksandra Kruniću Japan otputovati dva dana kasnije.

Na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu pred polazak, Troicki je istakao da je velika čast biti selektor na takmičenju kao što su Olimpijske igre.

- Velika mi je čast što sam selektor ekipa i što putujem u Tokio sa sjajnim momcima. Kao igrač sam učestvovao dva puta na Igrama, a sada prvi put idem kao selektor. Drago mi je što idem kao deo porodice Olimpijskog tima Srbije. Idemo sa najvećim ambicijama. Naravno da od Novaka očekujemo najsjajnije odličje, mnogo će značiti za sve što ide sa nama. Kecmanovć koji putuje danas sa mnom je mlad i perspektivan igrač, mnogo očekujemo od njega. Daćemo sve od sebe da donesemo radost Srbiji svojim rezultatima - rekao je Troicki.

Starsport
Viktor Troicki

Kecmanović će na teniskom tuniru predstavljati Srbiju u muškoj pojedinačnoj konkurenciji i napominje da će dati sve od sebe da na svojim prvim Olimpijskim igrama ostvari dobar rezultat.

- Izuzetna mi je čast što ću prvi put moći da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Trudiću su se da dam sve od sebe. Dobro smo trenirali i radili. Pružićemo sve od sebe i nadamo se najboljem - rekao je Kecmanović.

Komentari (0)

Loading