(VIDEO/FOTO) ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK: Sahranjen Radomir Antić

Autor: Tanjug

Sport

17.07.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski trener sahranjen je posle više od godinu dana nakon smrti.

RepublikaFoto: fss.rs
Sahrana Radomira Antića

Jedan od najboljih srpskih fudbalskih trenera svih vremena Radomir Antić sahranjen je danas na užičkom groblju Dovarje, u prisustvu članova familije, prijatelja i velikog broja ljudi iz sveta fudbala, ali i drugih sportova.

Nekadašnji selektor A reprezentacije Srbije, koju ju je u velikom stilu odveo na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku 2010, preminuo je 6. aprila 2020. godine u Madridu, posle kratke bolesti, u 72. godini.

Bivšeg trenera tri najpopularnija španska kluba, Real Madrida, Barselone i Atletika, na večni počinak ispratili su mnogrobrojni bivši sportisti i sportski radnici.

Kako navodi FSS, bilo je tu njegovih Partizanovaca - Bate Mirkovića, Gordana Petrića, Ðoleta Tomića, Vlada Divca, Mireta Radoševića, Nikole Lončara, Radmila Ivančevića, Ilije Zavišića, Slađana Šćepovića, Ranka Stojića, ali i veliki broj Zvezdaša, poput Dejana Stankovića, Nemanje Vidića, Boška Ðurovskog, Vladimira Petrovića Pižona, Nenada Milijaša, Aleksandra Lukovića, Zorana Njeguša, Milovana Rajevca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading