KARAVAN RADOSTI NASTAVLJA SVOJ PUT: Soko Banja dočekala Sportske igre mladih

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema stajanja za Dunav osiguranje Sportske igre mladih.

RepublikaFoto: Sportske igre mladih
Karavana radosti i prijateljstva u Sokobanji

Naredna stanica Karavana radosti i prijateljstva najlepše sportske priče za mlade sportiste biće Sokobanja. Ovo će biti četvrta godina za redom da Igre dolaze u ovo prelepo turističko mesto, a uz decu Sokobanje, takmičiće se mladi iz Negotina, Zaječara, Prokuplja i Aleksinca...

Igre će otvoriti predsednik opštine dr Miodrag Nikolić uz koga će biti direktor SC Podina Miloš Krstić, zamenik predsednika Vladimir Milovanović i talentovani sportisti.

- Dunav osiguranje Sportske igre mladih imaju posebno mesto u našoj sredini. O Igrama se priča i pre i posle početka, tokom gotovo cele godine. Parola Igre su zakon, daleko se čuje. Učinićemo sve da budemo još bolji domaćini - istakao je dr Miodrag Nikolić, koji je prošle godine bio oduševljen i organizacijom na Državnom finalu Igara na Kopaoniku.

Foto: Sportske igre mladih

Najveću pažnju u Sokobanji privlači turnir u odbojci, a posebnu draž i kod dece i učitelja imaće turnir Lino izmeri dve vatre, igri uz koju u celom regionu uživaju najmlađi školarci.

Već u utorak Igre će biti održane u Surdulici. Ovogodišnje veliko finale, uz učešće sportista iz Srbije, BIH i Hrvatske biće održano krajem avgusta u Splitu, gradu u kome su Sportske igre mladih osnovane pre tačno 25 godina. Organizatori najavljuju da će specijalni gost biti jedan od najboljih fudbalera Portugalije u istoriji, Luis Figo, kao i mnogi poznati sportisti iz regiona. Ambasador Igara u Srbiji je Nemanja Matić, zvezda Mančester Junajteda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading