BJELA ISPROZVAO BIKOVIĆA: Nemaš šarma, a ni talenta, MLADI GLUMAC otkrio šokantne detalje!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjela je napravio veliku grešku!

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Bjela je zamalo grešku života...

Miloš Biković proslavio se ulogom Aleksandra Tirnanića Tirketa u fimu "Montevideo, Bog te video", reditelja Dragana Bjelogrlića.

Bjeli je ovim ostvarenjem debitovao u ulozi reditelja, a zamalo da napravi najveću grešku života, s obzirom da je film postao jako popularan baš zbog Bikovića u glavnoj ulozi.

- Prvo mi je Dragan rekao: 'Ili si Tirke ili niko, ne mogu da ti dam neku treću ulogu'. Time me je stimulisao da se potrudim. Rekao mi je: 'Ti si meni glumački ok, malo si mi visok, malo si mi lep, ja sam Tirketa zamišljao onako šarmantnog, ali ružnjikavog', posle je još i tvrdio da nemam šarma i najveći problem je: 'Ne znaš da igraš fudbal'. I onda sam ja, osim treninga koji smo imali svi kolektivno, imao i sam treninge, sam sa loptom, a i individualne sa trenerom- ispričao je Miloš u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1 televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

16.05.2021 13:47

Primetio sam veliki talenat kod Bikovića još dok je bio dečak. Neverovatno je glumio.