REPUBLIKA EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Četa Filipovskog JOŠ TANJA, Ludvizburg odvodi sjajnog centra!

Autor:

Sport

03.02.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofa u taboru Partizana!

RepublikaFoto: Starsport
Erik Mika u dubokim je pregovorima sa Ludvigzburgom

Kako "Republika" ekskluzivno saznaje, Erik Mika jednom nogom već je napustio Partizan.

Ludvizburg se okomio na korpulentnog Amerikanca, pa bi sada crno-beli mogli da ostanu bez još jednog visokog igrača posle odlaska Stefana Jankovića.

Dok bez Jankovića može da se preživi, bez Mike će biti teško, pošto pored Novice Veličkovića, Nikole Jankovića, Rašona Tomasa i Vila Mozlija "parni valjak" nema više centara ili četvorki.

Hvala bogu, upravo su se u januaru u Partizanu odlučili na potpunu promenu "transfer-politike", pa posle neuspelih pregovora sa raznim strancima koji možda jesu, a možda nisu, na nivou, crno-beli okreću novi list.

Kao što je Ostoja Mijailović i najavio, crno-beli se okreću svom podmlatku, pa će čak sedmorica mladih košarkaša biti prekomandovano u prvi tim.

U pitanju su bekovi Đorđije Jovanović (17, 197cm), Lazar Stefanović (18, 196cm) i Mihailo Petrović (17, 186cm), i krila i krilni centri Nikola Radovanović (17, 204cm), Vidan Dronjak (17, 200cm), Marko Vučević (17, 204cm), Marko Krstić (16, 199cm) i Efe Tahmaz (16, 201cm).

 

Tahmaz je posebno zanimljiv slučaj, pošto je on 2018. stigao iz Bešiktaša, i to sa majkom, koja je trener ženskih kadeta Partizana.

Efe je učestvovao i na NBA junior kampovima, među crno-belima odlično se snašao, pa bi, uz vođstvo majke i novog agenta Miška Ražnatovića, mogao da se popne i do samog vrha, do NBA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading