CRNO-BELI IGRAJU MEČ SEZONE: Partizan MORA da SRUŠI Lokose!

Autor:

Sport

03.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biti ili ne biti za Partizan. Crno-beli večeras (20.30) u četvrtom kolu Grupe F top 16 faze Evrokupa dočekuju Lokomotivu iz Krasnodara, direktnog rivala u borbi za plasman među osam najboljih.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Nakon pobede na startu protiv Trenta ekipa Saše Filipovskog vezala je dva uzastopna neuspeha, poslednji upravo od ruskog kluba 27. januara rezultatom 74:67.

- Svesni smo važnosti utakmice, sve je moguće, nadam se da ćemo odigrati najbolji meč do sada. Sezona je jako turbulentna i to utiče na nas. Znamo da se od nas očekuje mnogo i ne bežimo od toga. Igrači moraju da ostave sve po strani jer je najvažnija čista glava, samopouzdanje i mirnoća - rekao je Filipovski.

Mnogo se očekuje od Ognjena Jaramaza.

- Znamo šta je ulog u toj utakmici, želimo da se plasiramo u top osam. Neće biti lako, Lokomotiva je odlična ekipa, stigli su Dru Gordon i Najdžel Vilijams-Gos, ali verujem da možemo do pobede - poručuje Jaramaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading