TAKO ILI NIKAKO: Filipovski otkrio kakav Partizan želi!

Autor:

Sport

15.01.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Saša Filipovski izjavio je da njegov tim očekuje veliki izazov u meču 15. kola ABA lige protiv podgoričke Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Crno-beli u subotu od 17 sati u Podgorici gostuju domaćem timu, koji ih je u prvom ovosezonskom duelu savladao u Beogradu posle produžetaka (99:101).

- Radi se o odličnoj ekipi, koja je dobro vođena i selektovana. Imaju jezgro ekipe koje je godinama zajedno. Ivanović i Kobs su kreatori koji mogu da prodiru, da šutnu. Imaju četvrorke sa šutom, igraju brzo, znaju da povuku kontranapade. Čeka nas veliki izazov i teška utakmica - rekao je Filipovski za kluspku televiziju BC Partizan.

Partizan je peti na tabeli regionalne lige sa skorom 7-7, dok je Budućnost iza njega sa učinkom od devet pobeda i dva poraza, uz tri utakmice manje.

Beogradski tim na susret u Podgorici ide posle ubedljive pobede protiv Trenta na startu Top 16 faze Evrokupa.

- Mi treba dobro da se regenerišemo posle Trenta i moramo da odigramo odbranu na visokom nivou. Odbrana mora da bude konstantna, jer šut nekad možeš da pogodiš, a nekada ne. Treba da odigramo timski u napadu, da se tražimo, da lopta ide, da hrabro uzmimao otvorene šuteve - zaključio je Filipovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading