Potvrđeno: Zvezda ne dočekuje Valensiju u "Štark areni"!

Autor:

Sport

22.11.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde se nakon dve vezane gostujuće utakmice u Evrolige vraćaju se kući, a u utakmici 11.kola najelitnijeg evropskog takmičenja dočekuju ekipu Valensije prošlogodišnjeg rivala u Evrokupu i osvajača tog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Crveno-beli će taj meč zbog zauzetosti "Štark Arene" odigrati u hali "Aleksadar Nikolić" u četvrtak od 19 časova, ali ta činjenica neće uticati na komfor svih koji su kupili sezonske ulazice KK Crvena zvezda mts, ali i evroligaških paketa koji važe samo za "Štark Arenu" i koji će za ovu priliku sa svojim kartama moći da uđu u halu "Aleksandar Nikolić".

Svi vlasnici paketa karata za utakmice Eurolige u  "Štark Areni" imaće ovaj put svoje mesto u Hali Aleksandar Nikolić iz razloga što prebacivanje iz "Štark Arene" u Halu "Aleksandar Nikolić" nije planirano.

Vlasnici sezonskih karata za nivo 200- LOŽA SEVER NIVO 200 ULAZE NA PARTER 4, Hale Aleksandar Nikolić.

Vlasnici sezonskih karata ulaze na svoje ulaze, kao i do sada, bez promena.

Zbog  promene dvorane, KK Crvena zvezda mts pustiće u prodaju minimalan broj pojedinačnih karata za ovu utakmicu. Veliki broj sezonskih karata i paketa, već umnogome popunjava kapacitet Hale "Aleksandar Nikolić" od 8.500 mesta koliko poseduje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading