STANKOVIĆ REŠIO NAJVEĆU GLAVOBOLJU: Biser PREDVODI Zvezdin NAPAD sledeće sezone!

Autor:

Sport

15.05.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasplet po ukusu Delija.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda je uspela da odbrani šampionsku titulu, a na Marakani već kuju planove za narednu sezonu. Jedno od gorućih pitanja sa kojima se suočio trener crveno-belih Dejan Stanković je ko će da pokriva mesta tzv. "bonus igrača" u Superligi Srbije, a jedan od dvojice če nesumnljivo biti Željko Gavrić.

Podsetimo, po aktuelnim pravilima meč moraju započeti dva fudbalera mlađa od 21 godine, a u tekućoj takmičarskoj godini Deki je mogao da računa i na veziste Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića.

Kako će oni sledeće sezone biti stariji od dozvoljenog, srpski šampion se mora okrenuti drugim rešenjima, a Gavrić je već nagovestio svoj potencijal i pokazao da na njega može veoma ozbiljno da se računa.

Tome u prilog ide i Zvezdino gostovanje Bačkoj (0:5), kada je Gavrić po prvi put u najboljem timu kluba iz Ljutice Bogdana bio dvostruki strelac.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Imaće priliku da pokaže koliko ume - Željko Gavrić

Mladi reprezentativac Srbije se ove sezone u osam navrata upisao u listu strelaca, a 21. rođendan će proslaviti u decembru. Gavrić se najbolje snalazi po krilnim pozicijama, a pored doprinosa na terenu koji se od njega očekuje, Crvena zvezda bi dugoročno mogla dobro da popuni klupsku kasu njegovom prodajom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading