SPEKTAKULARAN POVRATAK: Zvezda DOVODI baš ono što joj TREBA

Autor:

Sport

14.05.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ne prestaje da kuje planove za letnji prelazni rok, a uprava kluba čini sve kako bi na vreme obezbedila pojačanja i dovela ih do početka priprema za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stojković, Aleksandar Pešić i Branko Jovičić

Bivši napadač crveno-belih Aleksandar Pešić bi mogao da se vrati na "Marakanu", pošto mu ističe ugovor sa Makabijem, a zbog ratnog stanja u Izraelu mu ne pada na pamet da ga produži.

Zahvaljujući tim okolnostima, Crvena zvezda bi neočekivano mogla da dobije veliko pojačanje u napadu.

Prvenstveno, crveno-beli bi morali da odustanu od ideje da otkupe Dijega Falćinelija, a ta priča već ide ka tome, pa se otvara prostor za popularnog "Šilja".

Šampion Srbije ove sezone jeste veoma efikasan, ali nedostaju golovi najisturenijih igrača, a to bi mogao da ispravi Pešić koji je dokazani golgeter.

Foto: crvenazvezdafk.com
Aleksandar Pešić

Kako prenosi "Alo", u Zvezdi su spremni da munjevito reaguju i pokušaju da iskoriste novonastalu situaciju oko Pešića koji postaje slobodan igrač.

Rođeni Nišlija ostao je u lepom sećanju zvezdašima jer je u sezoni 2017/18 postao najbolji strelac Superlige Srbije sa 25 golova, a pogodak Partizanu, kao i Krasnodaru u Rusiji za 3:2 ostaće upamćeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading