MUKE ZA STANKOVIĆA: Ofanzivac mu pravi PROBLEM

Autor:

Sport

13.05.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković biće na velikim mukama naredne sezone, pošto austrijski internacionalac Srđan Spiridonović nema nameru da ide na pozajmicu u Superligu, a šampion Srbije ne računa na njega. Pritom, u proteklih šest meseci za Genčlerbirligi je odigrao ukupno samo 84 minuta, pa trenutno nije baš najtraženija roba preko granice.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Nema nikakve sumnje da Dejan Stanković ne računa na Spiridonovića, a ofanzivac Crvene zvezde ističe da ga ne zanima odlazak na pozajmicu u klubove koji se takmiče u Superligi i da će šampion Srbije morati da se pomuči da mu nađe angažman.

Imam još dve godine ugovor sa Zvezdom. Razmišljam samo o pripremama i novoj sezoni sa šampionom Srbije. Svaki dan je novo dokazivanje. Boriću se kao i dosad, a šta donosi budućnost videćemo. Ne bih prihvatio pozajmicu u neki od superligaških klubova - rekao je Srđan Spiridonović za "Sportski žurnal".

Potom se osvrnuo na prolećni deo sezone koji je proveo u Turskoj.

Kada se Genčlerbirligi pojavio kao potencijalna opcija razmišljao sam dugo. Posavetovao sam se i sa nekoliko igrača koji su igrali u turskom prvenstvu, kazali su mi sve najbolje. Delovalo je kao odlična prilika da igram u jakoj ligi sa dosta velikih klubova. Nažalost, u ovom poslu sve može da se promeni preko noći i na kraju se ispostavilo kao pogrešan potez.

Nastavio je u dahu Austrijanac sa srpskim pasošem.

Kad sam stigao u klub, posle dva dana zbog loših rezultata ostavke su podneli sportski direktor i trener, koji su me doveli. Nedugo zatim opet je došlo do smene trenera i u klubu je nastao pravi haos. Dva sportska direktora i trojica trenera su promenjena za dva meseca. Klub se našao u velikim problemima, kao što se vidi na tabeli.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Srđan Spiridonović i Aleksandar Katai

Kada sumira utiske, Spiridonoviću je jasno da je odlazak u Tursku bio greška i sada se kaje.

- Bukvalno nisam ni dobio šansu za četiri meseca. Za mene je to bilo jako teško, jer sam poslednjih godina u svakom klubu bio konstantan - igrao dobro. Teško mi je palo što sam se našao u ovakvoj situaciji. Šta je, tu je, nisam ni prvi, ni poslednji, kome se to desilo, koncentrisan sam sad samo na novu sezonu.

- Iz ove perspektive kajem se što sam otišao u Tursku. Ne mogu da kažem da je bilo šta bilo lepo. Jako sam se namučio prethodna četiri meseca. Kao što rekoh, godinama sam konstantan i neigranje mi je baš teško palo. Moram da gledam samo napred - poručio je Spiridonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading