STANKOVIĆ BEZ MILOSTI: Zvezda PETARDIRALA Bačku!

Autor:

Sport

14.05.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije Crvena zvezda je ubedljivo slavio protiv ekipe Bačke sa 0:5, u okviru 37. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Zvezda je povela već od 15. minuta iz prvog udarca ka golu.

Strelac je bio Milan Pavkov, Nikolić je brzo izveo prekid na desnoj strani, proigrao Kangu koji je centrirao na peterac gde je Pavkov nadskočio čuvara i zakucao loptu u mrežu.

Nepunih 10 minuta kasnije Zvezda lako stiže do 2:0, ovog puta strelac je Željko Gavrić.

Nastavili su crveno-beli sa silovitim napadima protiv tima koji će se od naredne sezone preseliti u niži rang.

Od 32. minuta crveno-beli su uvećali prednost, Njegoš Petrović  je postigao sjajan pogodak sa velike udaljenosti.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda je nastavila da gazi, pa je na poluvreme otišla sa ogromnih 4:0, Željko Gavrić se do kraja prvog poluvremena još jednom upisao u listu strelaca, izašao je potpuno sam ispred Milojevića i lako ga savladao.

Stanković je u drugom poluvremenu isprobao sve raspoložive snage ušli su Aleksandar Katai i El Fardu Ben, a kasnije i Falčineli, Ivanić i Gajić.

Zvezda jeste pritiskala, ali neuporedivo manje nego u prvom poluvremenu, a petarda je kompletirana u 86. minutu. Strelac je Mirko Ivanić, a asistent Veljko Nikolić drugi put na ovom meču.

Ovo je crveno-belima bilo poslednje gostovanje u sezoni, pošto joj do kraja preostaju dueli sa Metalcem na stadionu "Rajko Mitić" i finale Kupa na istom mestu protiv Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading