BOMBA PRED VEČITI DERBI: Kao Nemanja Radonjić! Asano pred SENZACIONALNIM transferom?!

Autor:

Sport

06.04.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takuma se nalazi na meti nemačkih i francuskih klubova, posebno zbog brzine.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano, uz ilustraciju nemanje Radonjića

Večiti derbi uvek je bio prilika da skauti širom Evrope dođu i sami se uvere u kvalitet velikog broja igrača na terenu, a nedugo zatim bi usledile i kupovine iz znatno bogatijih klubova.

Ipak, na susretu Crvene zvezde i Partizana oči skauta biće usmerene samo na jednog fudbalera, a to je Takuma Asano (26), saznaje Srpski telegraf. Prema informacijama našeg lista, reprezentativac Japana nalazi se na radaru brojnih ekipa, a prednjače nemački i francuski timovi.

Forma krilnog napadača govori sama za sebe jer je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 34 utakmice i postigao 19 golova, a od 16 u Superligi Srbije i sa tim učinkom trenutno je drugi strelac prvenstva.

Takođe, momak iz Zemlje izlazećeg sunca ima još jednu veliku prednost, koja mnogo znači u Ligama petice, a to je brzina i po tom parametru u Superligi je nedodirljiv. Koliko je upravo važna ta brzina za potencijalni transfer, posebno u najjačim ligama Starog kontinenta, govore i reči Vladana Milojevića, bivšeg trenera Crvene zvezde, na primeru Nemanje Radonjića.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Radonjić je bio jedini igrač kojeg smo imali s takvom brzinom, na kraju je posle i on otišao. Danas je brzina mnogo toga u fudbalu i ona se posebno plaća - istakao je Milojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading