VELIKI POVRATAK: Najbolji strelac Superlige POTPISAO!

Autor:

Sport

06.02.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac u istoriji Superlige Andrija Kaluđerović četvrti put u karijeri potpisao je ugovor sa ekipom Rada, kojoj predstoji grčeviti borba za ostanak u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Kaluđerović

Nema sumnje da će iskusni golgeter biti jedan od glavnih aduta u bobi za očuvanje superligaškog statusa.

- Rado se vraćam na Banjicu, tu se zaista osećam najprijatnije. Sa svim ljudima iz kluba imam izuzetan odnos. Godi mi činjenica da u mene imaju veliko poverenje i na meni je da to opravdam na najbolji način. Svestan sam da je situacija teška, možda i najteža od svih dosadašnjih. Da ne verujem u opstanak, sigurno se ne bih vratio. Najveća želja mi je da Rad ostane u ligi- rekao je za za klupski sajt Andrija Kaluđerović.

Andrija je postigao najviše golova od osnivanja Superlige. Tačno 70. Iza njega slede Milan Bojović (67) i Ognjen Mudrinski (65).

 

Povratnik u Crnotravsku ulicu ima 33 godine, rođen je u Bačkoj Topoli i može da se pohvali jednom od najživopisnijih karijera u sprskom fudbalu.

U Superligi je postizao golove za OFK Beograd, Rad, Crvenu zvezdu i Vojvodinu, a tokom bogate karijere prošao je čitavu zemaljsku kuglu. Igrao je i u Kini, Španiji, Kipru, Švajcarskoj, Australiji, Kataru, Litvaniji, Tajlandu, Novom Zelandu, Sloveniji, Indiji, Hrvatskoj i Letoniji.

Rad u prvom prolećnom kolu Superlige u nedelju od 15h dočekuje tim novosadskog Proletera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading