DOLAZI KOD NAS! Čuveni Argentinac OTKRIO gde Mesi NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

04.02.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na korak od Pariza - Leo Mesi

Fudbaler PSŽ-a Anhel Di Marija izjavio je da postoje velike šanse da Lionel Mesi pređe u redove finaliste Lige šampiona na leto.

Ugovor omalenog napadača sa Kataloncima ističe za pet meseci, a njegov saigrač iz selekcije "gaučosa" jasno najavljuje gde bi mogao da nastavi karijeru.

Mesi? Nadam se da će doći. Postoji velika šansa za to. Ali moramo da budemo mirni i da pustimo da se stvari odvijaju prirodnim tokom - rekao je bivši as Real Madrida i Mančester junajteda.

Zanimljivo je da i Di Marijina saradnja sa Parižanima takođe ističe u junu ove godine.

Kažem, treba da budemo mirni. Trenutno se vode pregovori oko nastavka saradnje sa Nejmarom. On je mlađi od mene, normalno je da prvo razgovaraju sa njim. Pregovaramo malo po malo. Najvažnije je da smo srećni u Parizu - zaključio je Di Marija.

Podsetimo, evropsku javnost je nedavno potresla vest o zaradi Argentinca na "Nou Kampu", o čemu više možete pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading