AGONIJA U KATALONIJI: Nezapamćeno, 27 POZITIVNIH testova na koronu! Mesi u NEVERICI!

Autor:

Sport

04.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi za Katalonce.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Roberta i Mesija sa saigračima iz Barselone

Desni bek, a po potrebi i vezista Barselone, Serđi Roberto (28) dobio je pozitivan test na koronavirus čak 27 puta! Povremeni reprezentativac Španije bio je van konkurencije za utakmice od novembra, kada je pokidao mišić desne noge.

Ipak, samo dva dana kasnije, usledilo je redovno testiranje na jednoj klinici jer je morao da ide na razne preglede i ispostavilo se da je inficiran virusom KOVID-19. Usledila je standardna procedura izolacije, ali je univerzijalac petostrukog prvaka Evrope bio u karantinu puna dva meseca!

Tačnije, tek iz 28. pokušaja đak La Masije saznao je da nije pozitivan i posle negativnog testa mogao je da trenira sa saigračima.

Zanimljivo da za svo to vreme nije imao nikakve simptome, a vratio se na teren minulog vikenda u pobedi nad Atletik Bilbaoom (2:1), kada je u 67. minutu zamenio Miralema Pjanića.

- Dva meseca sam bio povređen i imao sam koronavirus. Srećan sam što sam se vratio timu. Bilo je teško protiv Bilbaoa, ali smo upisali važnu pobedu, posebno posle onog što se desilo u Superkupu, kada smo izgubili od njih. Gledanje utakmica na TV je gore nego gledanje sa tribina - rekao je Serđi Roberto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading