SUD REKAO SVOJE: Vozaču Predraga Koluvije određen pritvor

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

03.02.2021

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni sud u Beogradu odredio je večeras pritvor M. T. i M. S. osumnjičenim za preprodaju heroina, koji su juče uhapšeni u akciji srpske i bugarske policije, Tužilaštva za organizovani kriminal i američke agencije za borbu protiv droga (DEA).

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Predrag Koluvija

M. T. je, inače, bio lični vozač većinskog vlasnika poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predraga Koluvije, koji je uhapšen u novembru 2019. godine zbog sumnje da je na tom imanju organizovao uzgajanje marihuane za dalju prodaju. Tada je uhapšen i M. T, ali je oslobođen.

M. S. je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva i okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a prema M.T. samo zbog okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.


M.S. i M. T. se terete za krivično delo neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo za organizovani kriminal juče je saopštilo da je u međunarodnoj akciji zaplenjeno ukupno 22 kilograma heroina i uhapšeno sedam članova organizovane kriminalne grupe.

U Srbiji su uhapšeni M. S. (36) iz Niša i M. T. (46) iz Čajetine od kojih je zaplenjeno dva kilograma heroina.

Istovremeno su u Bugarskoj uhapšeni srpski državljanin Ž. M. (39), za koga se sumnja da je vođa ove kriminalne grupe, i bugarski državljani D. S, A. N, G. H. i N. H, od kojih je zaplenjeno je 20 kilograma heroina, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Ova grupa je, kako se sumnja, tokom prošle i ove godine, krijumčarila heroin iz Turske koji je potom prodavala u Bugarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Srbiji

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading