NEVIĐENA LUDNICA U KUPU KRALJA: Grizman i Alba iščupali Barsu sa ivice ambisa, palo osam golova u Granadi!

Autor:

Sport

03.02.2021

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone plasirali su se u polufinale Kupa Kralja posle neverovatnog meča i pobede nad Granadom rezultatom 5:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Granada je  povela u 33. minutu kada je Kenedi postigao pogodak za domaći tim, a onda je usledio novi šok početkom kada je Roberto Soldado povisio na 2:0.

Činilo se da će Katalonci doživeti šamar u Kupu Kralja poput velikog rivala Real Madrida, ali onda je na scenu stupio Antan Grizman.

Barselona je preko Grizmana u 88. minutu smanjila na 2:1, a apsolutni heroj Barselone je bio Đordi Alba, koji je u 92. minutu izborio produžetak.

Grizman potom u 100. minutu donosi Barseloni preokret, 3:2, ali samo par minuta kasnije stiže novo izjednačenje. Viko u 103. minutu realizuje penal za 3:3.

U drugi produžetak je uneta velika drama, ali je Barsa uspela da ponovo preokrene. Prvo je de Jong u 108. minutu pogodio, da bi tačku stavio Alba u 113. minutu utakmice.

Fudbaleri Levantea plasirali su se u polufinale Kupa kralja, pošto su na svom terenu nakon produžetaka pobedili Viljareal sa 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading