OZBILJAN HENDIKEP: Stanković ostao bez najboljih igrača uoči derbija

Autor:

Sport

08.10.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo u gorem trenutku to da zadesi stratega Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Od početka sezone, neračunajućui septembarsku reprezentativnu pauzu, fudbaleri Crvene zvezde su igrali dve utakmice na nedeljnom nivou, pa je dosta vremena stručnom štabu odlazilo na pripreme utakmica i treninge oporavka, a malo na uigravanje tima. Sada je na red došla nova reprezentativna pauza, a Dejan Stanković opet neće biti u mogućnosti da na najbolji mogući način spremi ekipu za predstojeći Večiti derbi.

Naime, crveno-beli u svojim redovima imaju čak devet reprezentativaca, pa će Dejan Stanković ostati uskraćen za dobru pripremu utakmice sa Partizanom, koja se igra 18. oktobra u Humskoj.

"Marakanu" su zobg reprezentativnih obaveza napustili Aleksandar Katai ("A" tim Srbije), Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Andrija Radulović (Srbija U21), Gelor Kanga (Gabon), El Fardu Ben (Komorska ostrva) i Nikola Krstović (Crna Gora).

Dakle, na pripremama za derbi, Stanković neće imati bar petoricu igrača koji će se naći u startnoj postavi za duel sa večitim rivalom (Katai, Kanga, Ben i dva bonus igrača).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading