KOMPLEKSAŠ: Hrvat ŠIKANIRA Srbina

Autor:

Sport

27.09.2020

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije u velikom problemu.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije tokom intoniranja himne pred meč sa Turskom u Ligi nacija

Fudbaleri Monaka savladali su Strazbur sa 3:2 u petom kolu francuske Lige 1, a četvrti put zaredom hrvatski stručnjak Niko Kovač ni na klupu nije stavio Strahuinju Pavlovića. Pre toga je novopečeni reprezentativac Srbije u prvom kolu bio u protokolu, ali ni tada nije dobio šansu.

"Kneževi" su na poluvremenu imali dva gola prednost, zahvaljujući pogocima Visama Ben Jedera i Rubena Agilara, ali se u prvom napadu drugog poluvremena Strazbur preko Mehdija Čahirija vratio u igru.

Međutim, Ben Jeder je drugim golom na meču ponovo vratio +2 domaćem timu, a konačnih 3:2 je postavio Ludovik Ažorke 20 minuta pre kraja, sa bele tačke.

 

Takođe, treba istaći i da je Monako meč završio sa dva ograča manje, pošto su crvene kartone zaradili Aurelijen Čuameni i Aksel Disasi.

Sve pogotke sa meča pogledajte OVDE.

Inače, Monako je u prvih pet kola primio već sedam golova, pa nije jasno zbog čega Kovač ne pokuša sa Pavlovićem u srcu odbrane.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading