POSLE LUČANA, STANKOVIĆ SE OKRENUO ARARATU: U Jermeniji smo favoriti i idemo po pobedu

Autor:

Sport

26.09.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener šampiona Srbije zadovoljan posle pobede protiv ekipe Mladosti.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Crvena zvezda je bila ubedljiva protiv lučanske Mladosti u okviru devetog kola Superlige Srbije i trijumfovala rezultatom 4:0, a zadovoljan pristupom, motivacijom kao i igrom njegovih pulena bio je šef stručnog štaba Dejan Stanković.  

- Dobro smo spremili meč. Čestitao bih igračima, jer nije lako biti u ritmu gde se stalno igraju utakmice, a s druge strane mora da se misli o oporavku, igračima koji izlaze iz povrede, o minutaži... Zaista smo bili inteligentni i borbeni, te uspeli da odnesemo bodove sa tradicionalno neugodnog gostovanja u Lučanima. Dobro smo delovali na terenu i bili sigurni tokom 90 minuta - počeo je Stanković.

Šef stručnog štaba crveno-belih je predvideo da će Pankov postići pogodak iz prekida u 70. minutu.

- Imao sam osećaj da će se Pankov upisati u strelce, ali to je zato što verujem u prekide. Kazneni udarci su stvar dobre organizacije, koncentracije i hrabrosti. Momci koji izvode prekide imaju kvalitet, u stanju su fenomenalno da centriraju, a na našim skakačima je da veruju u sebe, pronađu prostor i postignu pogodak.

 

Optimista je Stanković pred duel sa Araratom u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope, koji je na programu u četvrtak.

- Današnji meč je odlična motivacija za duel u Jerevanu. Ovo nam donosi mir. Favoriti smo u Jermeniji, očekujem dobru utakmicu, a cilj je jasan - pobeda i Liga Evrope - zaključio je Stanković.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading