OVO JE BOMBA KOJA SE ČEKALA: Nemanja Radonjić ponovo oblači CRVENO-BELI dres!

Autor:

Sport

26.09.2020

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu je odjeknula vest da Marsej više ne računa na srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Zvezde posle pobede nad Olimpijakosom u Beogradu

BIvši fudbaler Crvene zvezde nije po ukusu trenera Andrea Viljaša-Boaša, zbog čega ga očekuje skoro sigurna selidba sa Velodroma.

Grčki mediji objavili su bombastičnu vest. Oni tvrde da je Radonjić ponuđen Olimpijakosu! Šampion Grčke planira da dovede pojačanje na poziciji krila posle dvomeča sa Omonijom.

Nova Sport, grčka medijska kuća, javila je a je Radonjića Olimpijakosu ponudio njegov agent, uz konstataciju da su odnosi pirejskog kluba i Marselja jako dobri što bi takođe moglo da pogoduje realizaciji transfera.

Ipak, Radonjić nije jedina Olimpijakosova opcija. Pored njega u igri su još tri imena, Sofijan Bufal iz Sautemptona, Nkudu iz Bešiktaša i Rodigez iz Itihada.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

Svi oni su, baš kao i Radonjić, precrtani u svojim klubovima, a Olimpijakos će izvesnim ulaskom u Ligu šampiona imati adut više da dovede pojačanje po želji Pedra Martinsa.

U Olimpijakosu bi za saigrača imao Lazara Ranđelovića, a tu je i Svetozar Marković, koga zastupa isti tim menadžera kao i Radonjića, mada je status mladog štopera na stadionu Karaiskakis nepoznat. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading