(FOTO) LEGENDARNI FUDBALER JE NEUNIŠTIV: Bombarder Miha opet u kopačkama! Pre toga se zagrevao uz Severinu na jahti

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

15.08.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede nad leukemijom, Siniša ponovo zaigrao fudbal, i to u dresu Boke juniors i Sergejevom šortsu iz Lacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Mihina levica ponovo cepa mreže! Siniša Mihajlović (51) proteklih je 13 meseci, otkako je obelodanio da boluje od leukemije, u više navrata dokazao da je neuništiv, a sreći njegove porodice i navijača nije bilo kraja kada je pre nekoliko meseci počeo ponovo da trenira. Međutim, legendarni srpski defanzivac otišao je i korak dalje, obuo kopačke i zaigrao fudbal u Italiji, doduše na odmoru, gde puni baterije pred novu sezonu sa svojom Bolonjom.

Tokom jedne pauze na kopnu za vreme krstarenja sa porodicom uz obalu Italije i Sardinije Mihajlović je odmerio snage sa sinovima i prijateljima. Miha je na teren istrčao u dresu Boke juniors i šortsu Lacija sa brojem 21, koji je dobio od Sergeja Milinkovića-Savića. Na videu koji je podelila njegova ćerka Virdžinija vidi se kako trener Bolonje i dalje ima precizan i razoran šut, doduše sigurno nije zapinjao iz sve snage jer protiv sebe nije imao najbolje golmane Serije A.

 

 

 

Ipak, Miha je još jednom pokazao da je veliki borac i da mu ni bolest ništa ne može, čime je samo potvrdio ranije najave da će se spreman vratiti na teren.

 

 

- Nikada se nisam predavao, pa neću ni sad. Veliki sam borac i zato sam rešio da krenem u napad i pobedim. To sam uradio za moju familiju, moju decu i sve one koji me vole - kazao je nedavno Mihajlović kada je počeo da trčkara u društvu igrača u trening-kampu Bolonje.

Zagrevanje uz Severinu na jahti

RepublikaFoto: instagram.com/vickymiha
Uživanje na jahti

Mihajlović tokom odmora vreme uglavnom provodi na jahti. Uz kakvu se muziku opušta, otkrila je njegova ćerka Virdžinija, koja je podelila video kako Siniša uživa uz Severininu pesmu "Italijana" dok krstari kraj obale Sardinije. Njegova deca su poskakala i počela da đuskaju, a Miha je sve to ispratio u ležećem položaju, mašući rukama i pevušeći.

Posle partije fudbala Siniša je sebi dao oduška na večeri u jednom restoranu, a osim porodice i prijatelja, društvo mu je pravio Zlatan Ibrahimović (38). Njih dvojica su se najpre izgrlila i izljubila, a onda je usledilo prijateljsko ćaskanje, možda i o Ibrinom prelasku iz Milana u Bolonju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIENDS....? @iamzlatanibrahimovic @mrmihajlovic @costasmeralda_official #sardinia #soccer #estate #agosto

A post shared by ????? ???????? (@dariomarcolin.official) on Aug 14, 2020 at 5:17am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading