MALI TRIKOVI ZA SAVRŠEN IZGLED: Tajne lepote holivudskih zvezda i slavnih pevačica

Autor:

Lifestyle

19.08.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno je da poznate ličnosti poput holivudskih zvezda i svetskih pevačkih diva imaju taj luksuz da plate najskuplje tretmane, ali i oni koriste kreativne trikove kada za to dođe prilika. Poznati svetski stilisti i neke zvezde otkrili su koje sve metode koriste, a Srpski telegraf izdvaja nekoliko njih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl nosi veće cipele

LEPLJIVA TRAKA ZA GRUDI

Stilistkinja koja oblači Dženet Mendel otkrila je da mnoge glumice koriste lepljivu traku koja nema jak lepak kako bi podigle grudi. Pomoću trake grudi stoje stabilnije, uspravnije i ne mogu da "ispadnu" iz haljine, a dekolte izgleda prirodno.

ALOJA ZA OŽILJKE

Glumica Adrija Arjona u jednom intervjuu je priznala da je kao mala često padala i da je imala mnogo ožiljaka. Da bi se izborila s njima, njena mama ih je premazivala alojom. Lepljiva je i ne miriše najbolje, ali je veoma delotvorna.

Foto: pixabay.com

SAPUN ZA RAJSFERŠLUS

Stilistkinja Tara Svenen kaže da problem sa rajsferšlusom koji je otkazao poslušnost ili zapeo možete da rešite tako što ćete ga celom dužinom premazati sapunom ili korom banane. Džejn Fonda je jednom zbog zapelog rajsferšlusa morala da spava u haljini kako je ne bi oštetila prilikom skidanja.

FENOM PROTIV NABORA

Ako se na vašoj odeći stvore nabori, a nemate peglu pri ruci, možete da iskoristite fen, tvrdi stilistkinja Džezmin Kakamo. Postavite ga iznad nabora, podesite ga da izbacuje vruć vazduh i poput parnog valjka pređite preko nabora. Pazite samo da ne oštetite osetljivu tkaninu, u tom slučaju držite malu razdaljinu.

ŠMIRGLA ZA CIPELE

Jasmin Kakamo, stilistkinja glumca i kečera Džona Sine, kaže da klijentima savetuje da na đon cipela sa visokom potpeticom zalepe šmirglu da se ne bi okliznuli dok ih prate kamere i aparati.

ULJA ZA ZDRAVU KOSU

Ako želite duge trepavice i zdravu, bujnu kosu, možete da se poslužite trikom koji koristi model Džoun Smols. Ona koristi mešavinu ulja od ricinusa, kokosovog ulja i ulja lavande i tu mešavinu četkicom nanosi na kosu i trepavice.

Foto: Photo by Element5 Digital on Unsplash

BALZAM ZA PRAMENOVE I OČI

Ako imate problem sa neposlušnim pramenovima, možete ih premazati balzamom za usne. Tako će ostati mirni, otkrio je stilista Greg Đanilo. A ukoliko želite da istaknete oči, popularna pevačica preporučuje da koriste magični balzam, i to ne preterano skup, za premazivanje očnih kapaka. Tvrdi da im on daje veći sjaj.

MARAMA ZA OBLAČENJE

Ako ste se našminkale pre oblačenja, mnogi stilisti preporučuju da lice pokrijete peškirom ili maramom dok se oblačite, kako šminka ne bi završila na čistoj odeći.

LAK ZA NEPOSLUŠNU HALJINU

Ako je vaša haljina neposlušna i ne možete da je smirite, možete je isprskati lakom za kosu, tvrdi poznati stilista Ali Levin. Ovaj trik je posebno koristan kada je napolju vetrovito, a haljina ima puno tkanine.

SUNĐEROM PROTIV DEZODORANSA

Stilistikinja i voditeljka Avigejl Kolins otkrila je da je sunđer koji obično koristi za šminkanje odličan i za uklanjanje belih tragova na odeći od dezodoransa, koji se najčešće primete nakon izlaska iz kuće.

PASTA ZA KOŽU

Ako često nosite kožne cipele, lako ih možete očistiti pomoći zubne paste, tvrdi Zana Roberts Rasi. Osim čišćenja, pasta daje cipelama i sjaj.

Foto: pixabay.com

VEĆI BROJ

Ako želite da sačuvate stopala od žuljeva, modna savetnica Harijet Dejvi savetuje da kupujete cipele koje su veće za jedan broj. Ovaj trik koriste mnoge dame, a među njima je Megan Markl.

MEŠAVINA ZA KOŽU

Kako bi kožu održala glatkom i uvek mirisala lepo, britanski model Advoa Aboa maže se mešavinom ulja lavande, putera od kakaoa i dezodoransa.

STVARANJE ILUZIJE

Stilista Maraje Keri i glumice Blejk Lajvli, Kristofer Bakl, otkriva da šminka može da stvori iluziju da je kosa punija. Sve što je potrebno je da se šminka slaže sa bojom kose. Provucite je četkicom duž linije kose koja je skupljena u konjski rep i dobićete prirodniji izgled. Poznati frizer Kris Eplton je otkrio da ovaj trik koristi 99 odsto njegovih klijenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading