ŽIV JE I MALAKSAO OD GLADI: Reči o novim teorijama nestanka Mateja Periša šokirale javnost! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.02.2022

12:09

Istragu i dalje vodi MUP Srbije, a hrvatski tim pomaže im svojim znanjem i veštinama.

ŽIV JE I MALAKSAO OD GLADI: Reči o novim teorijama nestanka Mateja Periša šokirale javnost! (FOTO)

ST/P. DIVAC/screenshot

Komentari (5)

Loading
Jelena Jovanovic Bojkovic

05.02.2022 14:14

Pa...svaki zdrav covek moze jednostavno analizirajuci FACU i SAM POGLED Dzilasa da zakljuci da je ZAO I KVARAN covek....nema ljutis .......

Odgovori 62 56
Dragan

06.02.2022 07:53

Bravo, ua momka kobi je napravio taj komentar, još jednom svaka čast.

Odgovori 6 19
Olivera Šćekić

06.02.2022 12:10

Pridevi koji se završavaju na ski, ški i čki pišu se malim slovom (hrvatska policija). Glagol se piše odvojeno od “ne”, osim četiri izuzetka; dakle treba da napišete “ne snalazeći se”. Stil Vam je loš, čitajte knjige, pobogu - novinar ste!

Odgovori 33 16
Duki

07.02.2022 07:36

Prvo, ne verujem da osoblje restorana ima ikakve veze sa njegovim nestankom. Čak i da je zbog nekog računa nekog opsovao, samo bi leteo napolje, i za njim bi bila izbačeno i njegovo društvo, a naročito njegovo odelo i lične stvari, tj. dobio bi nogom u "donji deo leđa". Niko ga zbog psovki, uvreda, pijanstva i predoziranja drogom, ne bi ubio od osoblja, a i od gostiju! Takve stvari se dogašaju redovno po restoranima i noćnim klubovima. Kad bi za svaku čarku neko bio ubijen i bačen u reku, Srbijom bi plivalo ili trunulo na dnu reka gomila leševa kao u reci "Stix"! Žao mi je mladića, ali po meni je on jedini krivac za svoj nestanak. S druge strane, sva ta potraga veoma mnogo košta! U redu je dan dva, ali mesec ipo, to baš nije jeftino. Ko to plaća? Da se nalazim u stranom gradu u to doba, i još zimi, ne bi mi palo na pamet da izlazim negde sam, u majici sa kratkim rukavima i trčim ulicama!

Hanni

07.02.2022 09:34

Ako znate. Što ga ne locirati i provedete. Ako je bolestan, a jeste, lečite ga. Ko je on da se o njemu toliko piše. Ima prečih stvari Srbija. Je li bilo takvih slučajeva u vreme Titove Jugoslavije? Nije. Policija je radila revnosno svoj posao.