INDUKOVANO LUDILO! Mladić koji je jutros pijan "ko letva" jurcao Beogradom 200 na sat prošao BEZ KAZNE! POZLIĆE VAM KAD ČUJETE RAZLOG!

Autor: Republika

Hronika

30.01.2021

21:44 >> 22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ovo se dešava!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Prekršajni sudija pustio je bez presude 22-godišnjeg vozača automobila koga je jutros u Beogradu zaustavio "presretač" Saobraćajne policije, jer je vozio brzinom od 206 km/h na deonici auto-puta gde je ograničenje 80 km/h i koji je imao 1.10 promila alkohola u organizmu, piše Objektiv.

Vozač se kod sudije požalio na migrenu i rečeno mu je da ide kući i da se javi za tri dana.

Jutros je policija protiv njega podnela prijave zbog nasilničke vožnje u stanju visoke alkoholisanosti i u skraćenom postupku priveden je kod sudije za prekršaje.

Vožnja pod dejstvom alkohola, prekoračenje brzine, nasilnička vožnja, vožnja pod zabranom. To su prekršaji koje je u prethodnom periodu u saobraćaju učinio taj vozač.

 

 

Reč je o muškarcu za kog je utvrđeno da je na društvenim mrežama delio snimke kojima je promovisao nebezbedno ponašanje u saobraćaju.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kalesu

31.01.2021 15:56

Odavno se zna da je sudstvo najslabija karika u lancu pravde u Srbiji. Čim sudija dozna ko je "tatica" nestaška ispred njega, onda može da prođe i migrena, pa i sa 4 teška prekršaja u prijavi.