SUZE SAME KREĆU! POGLEDAJTE EMOTIVAN ISPRAĆAJ ZA UBIJENOG FILIPA: Mladi uzvikivali njegovo ime na mestu gde je upucan u glavu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Lepojević (18) koji je ubijen 5. septembra na Banjici, kada mu je u sukobu sa braćom Urošem (24), Petrom (34) i Radovanom Rakočevićem (37) ispaljen metak u glavu, sahranjen je u petak u 11.30 sati na Orlovači, a drugari i drugarice priredili su mu emotivan oproštaj zbog kojeg niko nije uspeo da zadrži suze.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Majka drži telefon sa Filipovom fotografijom

Veliki broj mladih obučenih u crno sa Filipovim likom na majicama, prošetao je u petak kroz kraj u kojem je tinejdžer ubijen, a gde žive i Rakočevići, uzvikivajući ime nastradalog. 
Nakon toga okupili su se na terenu gde je mladić odrastao i proveo najlepše dane detinjstva i održali minut ćutanja.

 

 

 

 

Foto: Privatna arhiva
Filip bio omiljen među devojkama

Skandirali su i "Lepojević Filip jedan je od nas", a na Instagramu su napravili i stranicu "Pravda za Filipa" koja za sada ima 2.000 poštovalaca. Društvenim mrežama kruže i brojne fotografije njegovih drugarica pored kojih one ističu da je bio najveseliji momak sa najlepšim osmehom. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Kako je Srpski telegraf pisao, majka tinejdžera Marija Lepojević ispričala je u ispovesti za naš list da kobnog dana njen sin nije bio naoružan i da je stradao nedužan, a da su sa njim bila još dva druga, od kojih je jedan uspeo da pobegne, dok je drugi Aleksa Đ. (21) ranjen u butinu.

Foto: Privatna arhiva

 

 

 

On vama pomoć, vi njemu metak

Na internetu je osvanula i fotografija Filipa na kojoj se vidi kako on pomaže u akciji Udruženja "Sve za slavu Božju" koje vodi Petar Rakočević koji je osumnjičen da je mladića upucao u glavu, dok je na fotografiji njegov najmlađi brat Uroš.

Foto: Privatna arhiva
Filip (desno) sadi drvo

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading