Bjegović: Atentator na Davidovića profesionalni ubica

Autor:

Hronika

11.12.2019

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dekan Fakulteta za bezbednost Educons Miroslav Bjegović komentarisao je pokušaj ubistva crnogorskog biznismena Miodraga Dake Davidovića u "Kraun plazi" u Beogradu sumnjom da se radi o profesionalnom egzekutoru.

RepublikaFoto: mc.rs
Miroslav Bjegović

- S obzirom na to da je pri pokušaju ubistva Davidovića korišćen snajper možemo zaključiti da se radi o naručenom i profesionalnom ubici, pa čak i pripadniku tajne službe koji je dobio nalog da se ovo lice počisti, kako se to žargonski kaže - kazao je Bjegović.

- Postoji mogućnost da Davidović zbog poslova kojima se bavi ima bliske veze sa ruskom obaveštajnog službom za njihove interesne potrebe u Crnoj Gori, što je protivno interesima crnogorske državne bezbednosti - dodao je Bjegović.

Podsećamo, Miodrag Davidović Daka, biznismen iz Nikšića koji je preksinoć ranjen u beogradskom hotelu "Kraun plaza", u operativnim izveštajima zapadnih obaveštajaca označen je kao "eksponent ruskih službi na Balkanu, a pre svega u Crnoj Gori i Srbiji". Za sada je istraga o ranjavanju, osim u pravcu da je ranjen upravo zbog pomenute stvari, usmerena i ka još neproverenim informacijama da se možda radi o neraščišćenim računima u trgovini oružjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading