Silovatelju iz Pojata 10 godina robije!

Autor: novosti.rs

Hronika

23.04.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Tomašević (48) iz Pojata kod Ćićevca, koji je silovao tridesetosmogodišnju ženu iz okoline Ražnja, osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 10 godina.

Odluka Višeg suda u Kruševcu je pravnosnažna, a Više javno tužilaštvo uspelo je da dokaže da je Tomašević počinio krivično delo 10. oktobra prošle godine.

Kako je otkrila kruševačka policija, žrtva je kobnog jutra, čekala prevoz na autobuskom stajalištu. Osuđeni Tomašević, koga je nesrećna žena poznavala odranije, stao je kolima i ponudio joj prevoz. Uz pretnju ju je odvezao na obližnju livadu i silovao.

Pripadnici MUP su istog dana uhapsili osumnjičenog i pokrenuta je istraga. Žrtva je zbrinuta u bolnici, a uzeti su brisevi. Na rukama je imala tragove zlostavljanja. Osuđeni je pre 19 godina pokušao da izvede slično krivično delo. Tada je oteo i pokušao da siluje devojčicu od 15 godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading