Horor u Domu: Štićenik (14) naterao na se*s cimera (11), vaspitač ih zatekao na krevetu!

Autor: B. K.

Hronika

22.01.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaspitač Doma za decu i omladinu "Miroslav Mika Antić" u Somboru zatekao je prilikom obilaska soba dvojicu maloletnih štićenika od 14 i 11 godina koji su imali seksualni odnos! Kako Srpski telegraf saznaje, mlađi dečak je odmah prevezen u bolnicu na pregled, a lekar koji ga je pregledao o svemu je obavestio policiju.

Foto ilustracija

- Prilikom pregleda dečaku su konstatovane povrede, a nakon policijske istrage biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Protiv starijeg dečaka Više javno tužilaštvo u Somboru je podnelo krivičnu prijavu zbog obljube nad detetom u redovnom postupku - kaže sagovornik Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Direktorka Doma "Miroslav Mika Antić" Nada Starčević nije želela za naš list da komentariše ovaj stravičan slučaj.

- Prvi put čujem za taj slučaj! Imamo stroge procedure i ne bih vam savetovala da se upuštate u to. Sve i da je bilo nešto, ja kao direktor nemam pravo da dajem izjave, za sve je nadležan sud - rekla je ona u kratkoj izjavi.

Slučaj otkriven kada je vaspitač prilikom obilaska ušao u sobu dečaka i zatekao ih u krevetu

Dom za decu i omladinu "Miroslav Antić Mika" je ustanova socijalne zaštite koja zbrinjava decu i mlade bez adekvatnog roditeljskog staranja.

Kako se navodi na sajtu, osnovni zadaci ustanove su da korisnicima poklone brigu koja se ogleda u obezbeđivanju zdravstvene zaštite, podrške, socijalne i emotivne sigurnosti... Mahom se radi o deci sa smetnjama u razvoju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading