Sultan uhapšen u Londonu!

Autor: Tanjug

Svet

26.08.2017

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnja meta američke Agencije za borbu protiv trgovine narkoticima (DEA), Muhamed Asif Hafiz, poznatiji kao Sultan, uhapšen je u Londonu pod optužbom da je omogućio veliku operaciju trgovine drogom, objavila je kancelarija Državnog tužilaštva SAD na Menhetnu, prenosi AP.

RepublikaFoto: pixabay.com
Uhapšen jedan od najvećih narko bosova sveta

Navodi se da će američke vlasti zatražiti izručenje ovog 58-godišnjeg Pakistanca nastanjenog u britanskoj prestonici koji bi u Njujorku trebalo da se suoči s optužbama, među kojima je i zavera za uvoz heroina u SAD, zavera za uvoz amfetamina, kao i pomaganje i podsticanje distribucije heroina, za koje mu preti kazna od najmanje 10 godina zatvora po svakoj tački optužnice.

Vršilac dužnosti tužioca SAD za Menhetn Džun H. Kim saopštio je da je Hafiz dugogodišnja prioritetna meta DEA koji je trgovao drogom "na masivnom i globalnom nivou".

- Od Kenije i Mozambika do Londona i Njujorka, Hafizove operacije sa drogom nisu imale granice niti ograničenja, sve do sada - naveo je Kim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading